Manapság egyre több szakácskönyv jelenik meg, melyek az olasz gasztronómiával foglalkoznak vagy ahhoz szorosan kötődnek. Ezek közül bemutatok néhányat, melyek mostanában jelentek meg és általam is ismertek, kedveltek.
.
.
.
222 könnyű recept
.
.
.
.
.
.
Aprósütemények
.
.
.
.
.
.
A citrom titkai
.
.
.
.
.
.
A fokhagyma titkai
.
.
.
.
.
.
Kincsek a kamrából
.
.
.
.
.
.
Kincset érő maradékok
.
.
.
.
.
.
Legféltettebb receptjeim
.
.
.
.
.
.
Legkedvesebb receptjeim
.
.
.
.
.
.
Levesek
.
.
.
.
.
.
Mindennapi kincsünk, a kenyér
.
.
.
.
.
.
Nagymamáink édes kincsei
.
.
.
.
.
.
Nutella – Receptek édesszájúaknak
.
.
.
.
.
.
Az olívaolaj titkai
.
.
.
.
.
.
Rizottó
.
.
.
.
.
.
Torták és csokis finomságok
.
.
.
.
.
.
🙂
Legutóbbi hozzászólások